Бивш министър е поредната публична личност, която коментира новите санкции на

...
Бивш министър е поредната публична личност, която коментира новите санкции на
Коментари Харесай

Караджов: Очаквах списъкът Магнитски да е по-дълъг

Бивш министър е следващата обществена персона, която разяснява новите санкции на българи по закона " Магнитски ".

Очаквах описът " Магнитски " да е по-дълъг. Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS някогашният министър на регоналното развиване и благоустройство Гроздан Караджов.

„ Докато бях министър не разреших да се разплати нито една стотинка по „ ин хаус “ договорите. С договорите за настоящ ремонт и поддръжка, които са създали предходните ръководещи имаше следните проблеми: Под прикритие на настоящи поправки са правени съществени промени. Едни и същи компании, свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи, печелят тези поръчки. Служебният кабинет обаче гласоподава нови 480 млн. лева, с цел да се разплатят старите отговорности, същите тези, по които са прекъснати договорите. По време на моя мандат не съм позволил да се подписа нито един контракт за настоящи поправки, които са се трансформирали в съществени поправки “, сподели Караджов, написа novini.bg. 

Той уточни, че не е позволил да има разплащане на остарели отговорности „ на калпак “. Политикът съобщи, че има нелегално строителство по Автомагистрала „ Хемус “. АМ „ Струма “ ще я има, в случай че страната влезе във функционалностите си, сподели той. Караджов сподели, че неговата настройка за формата на ръководство на страната е парламентарна република. Той показа, че Слави Трифонов знае неговата позиция по въпроса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР